Loading...

Juup® Iivari Puukahvasetti – Pähkinä

Nosta saunasi ylellisyyttä Juup® -Iivari pähkinäkahvasetillä.

Tyyli, toimivuus ja käyttömukavuus yhdistyvät Juup® puukahvasetissä. Valmistettu aidosta ja laadukkaasta pähkinäpuusta, joka ei vain paranna kiukaasi ulkonäköä, vaan tekee myös sen käytöstä entistä miellyttävämmän. Erityisesti suunnitellut kahvat eivät lämpene liikaa, joten ne ovat turvallisia ja mukavia käsitellä.

Ominaisuudet:

  • Aitoa pähkinäpuuta: Valmistettu korkealaatuisesta pähkinäpuusta, joka on tunnettu kestävyydestään ja ainutlaatuisesta, elegantista ulkonäöstään.
  • Sisältö: Mukana tulee kiukaan luukun kahva sekä kahva tuhka-astialle.
  • Käyttömukavuus: Kahvat on muotoiltu ergonomisesti, jolloin ne ovat mukavat käyttää ja tarjoavat hyvän otteen. Ne eivät myöskään kuumene liikaa, joten ne ovat miellyttäviä ja turvallisia koskettaa.
  • Helppo asennus: Suunniteltu erityisesti Juup® Iivari -kiukaaseen, joten kahvojen asennus on nopeaa ja yksinkertaista.
  • Viimeistely: Kauniit pähkinäpuun syykuviot tekevät jokaisesta kahvasta yksilöllisen ja luovat saunatilaan lämminhenkisen ilmapiirin.
  • Materiaali: Pähkinä

70,00  sis. alv 24%

Muut varaosat ja lisätuotteet

320,00  sis. alv 24%
Kun sauna ja kiuas ovat sydämesi lähellä, haluat, että ne ovat paitsi esteettisesti miellyttäviä myös turvallisia. Juup -kiukaan alusta on täydellinen ratkaisu.
1645,00 1715,00  sis. alv 24%

KOMPAKTI KIUAS, PIDEMPIIN LÖYLYIHIN

Juup Iivari on Juup Originalista seuraava sukupolvi, joka syntyi asiakkaidemme aidosta tarpeesta. Juuup Iivari tarjoaa edeltäjänsä lailla monipuoliset löylyt, mutta se soveltuu paremmin pienempiin saunahuoneisiin. Kiuas on vankkarakenteinen ja näin palvelee saunojaansa vuosikymmeniä.
1750,00 1820,00  sis. alv 24%

KOMPAKTI KIUAS EROTTUVALLA DESIGNILLA

Juup Iivari Punos on Juup Originalin seuraava sukupolvi ja toinen kiukaamme pienemmästä Iivari-kiuasmallistosta. Juup Iivari Punos on rakenteeltaan hyvin samankaltainen kuin edeltäjänsä, mutta se soveltuu paremmin pienempiin saunahuoneisiin. Iivari Punoksen designissa on nimensä mukaisesti punostyylinen verkko, joka tarjoaa kiukaalle erottuvan ulkomuodon. Iivari Punoksella saat aikaan monipuoliset löylyt ja se palvelee saunojaansa vuosikymmeniä.