Loading...

Juup® Sivuhormi

Sivuhormilähtö Juup Original ja Iivari kiukaalle.

  • Materiaali: Teräs (2mm)
  • Sopii Juup Original sekä Iivari -kiukaisiin

HUOM! Kiukaan mukana toimitetut mutterit ovat yhteensopivia tuotteen kanssa, jos tarvitsette uudet, on ne tilattava erikseen!

60,00  sis. alv 24%

Muut varaosat ja lisätuotteet

320,00  sis. alv 24%
Kun sauna ja kiuas ovat sydämesi lähellä, haluat, että ne ovat paitsi esteettisesti miellyttäviä myös turvallisia. Juup -kiukaan alusta on täydellinen ratkaisu.
1930,00 2010,00  sis. alv 24%

Monipuoliset löylyt & kotimaista käsityötä

Mattamustaksi maalattu Juup Original on helppokäyttöinen artesaanikiuas, joka soveltuu 14 m³ ja sitä suurempiin saunoihin. CE-merkitty puukiuas lämpenee nopeasti ja antaa pitkäkestoiset kosteat löylyt, käyttäen vähemmän puuta kuin perinteiset puulämmitteiset kiukaat. Original kiukaassa on vakiona lasinen alaluukku, yläluukku on umpinainen ja valmistettu teräksestä. Käsityönä valmistettuun kiukaaseen tulee myös kuparilaatta, jossa ilmenee kiukaan malli, sarjanumero sekä rakentajan nimi
1770,00 1850,00  sis. alv 24%

Monipuoliset löylyt & kotimaista käsityötä

Ulkovaippa on valmistettu pellistä, joka patinoituu upeasti lähes mattamustaksi muutamassa vuodessa. Käsityönä valmistettuun kiukaaseen tulee myös kuparilaatta, jossa ilmenee kiukaan malli, sarjanumero sekä rakentajan nimi. Original kiukaassa on vakiona lasinen alaluukku, yläluukku on umpinainen ja valmistettu teräksestä. Juup Original on helppokäyttöinen artesaanikiuas, joka soveltuu 14 m³ ja sitä suurempiin saunoihin. CE-merkitty puukiuas lämpenee nopeasti ja antaa pitkäkestoiset kosteat löylyt, käyttäen vähemmän puuta kuin perinteiset puulämmitteiset kiukaat.