Loading...

Juup® Original Puukahvasetti – Pähkinä

Nosta saunasi ylellisyyttä Juup® Original pähkinäkahvasetillä.

Tyyli, toimivuus ja käyttömukavuus yhdistyvät Juup® puukahvasetissä. Valmistettu aidosta ja laadukkaasta pähkinäpuusta, joka ei vain paranna kiukaasi ulkonäköä, vaan tekee myös sen käytöstä entistä miellyttävämmän. Erityisesti suunnitellut kahvat eivät lämpene liikaa, joten ne ovat turvallisia ja mukavia käsitellä.

Ominaisuudet:

  • Aitoa pähkinäpuuta: Valmistettu korkealaatuisesta pähkinäpuusta, joka on tunnettu kestävyydestään ja ainutlaatuisesta, elegantista ulkonäöstään.
  • Sisältö: Mukana tulee kaksi kiukaan luukun kahvaa sekä erillinen kahva tuhka-astialle.
  • Käyttömukavuus: Kahvat on muotoiltu ergonomisesti, jolloin ne ovat mukavat käyttää ja tarjoavat hyvän otteen. Ne eivät myöskään kuumene liikaa, joten ne ovat miellyttäviä ja turvallisia koskettaa.
  • Helppo asennus: Suunniteltu erityisesti Juup® Original -kiukaaseen, joten kahvojen asennus on nopeaa ja yksinkertaista.
  • Viimeistely: Kauniit pähkinäpuun syykuviot tekevät jokaisesta kahvasta yksilöllisen ja luovat saunatilaan lämminhenkisen ilmapiirin.
  • Materiaali: Pähkinä

80,00  sis. alv 24%

Muut varaosat ja lisätuotteet

320,00  sis. alv 24%
Kun sauna ja kiuas ovat sydämesi lähellä, haluat, että ne ovat paitsi esteettisesti miellyttäviä myös turvallisia. Juup -kiukaan alusta on täydellinen ratkaisu.
1930,00 2010,00  sis. alv 24%

Monipuoliset löylyt & kotimaista käsityötä

Mattamustaksi maalattu Juup Original on helppokäyttöinen artesaanikiuas, joka soveltuu 14 m³ ja sitä suurempiin saunoihin. CE-merkitty puukiuas lämpenee nopeasti ja antaa pitkäkestoiset kosteat löylyt, käyttäen vähemmän puuta kuin perinteiset puulämmitteiset kiukaat. Original kiukaassa on vakiona lasinen alaluukku, yläluukku on umpinainen ja valmistettu teräksestä. Käsityönä valmistettuun kiukaaseen tulee myös kuparilaatta, jossa ilmenee kiukaan malli, sarjanumero sekä rakentajan nimi
1770,00 1850,00  sis. alv 24%

Monipuoliset löylyt & kotimaista käsityötä

Ulkovaippa on valmistettu pellistä, joka patinoituu upeasti lähes mattamustaksi muutamassa vuodessa. Käsityönä valmistettuun kiukaaseen tulee myös kuparilaatta, jossa ilmenee kiukaan malli, sarjanumero sekä rakentajan nimi. Original kiukaassa on vakiona lasinen alaluukku, yläluukku on umpinainen ja valmistettu teräksestä. Juup Original on helppokäyttöinen artesaanikiuas, joka soveltuu 14 m³ ja sitä suurempiin saunoihin. CE-merkitty puukiuas lämpenee nopeasti ja antaa pitkäkestoiset kosteat löylyt, käyttäen vähemmän puuta kuin perinteiset puulämmitteiset kiukaat.