Loading...

Juup® Original Puukahvasetti – Mänty

Männystä valmistettu kahvasetti Juup® Original -kiukaalle.

Tyyli, toimivuus ja käyttömukavuus yhdistyvät Juup® puukahvasetissä. Valmistettu aidosta ja laadukkaasta pähkinäpuusta, tämä setti ei vain paranna kiukaasi ulkonäköä, vaan tekee myös sen käytöstä entistä miellyttävämmän. Erityisesti suunnitellut kahvat eivät lämpene liikaa, joten ne ovat turvallisia ja mukavia käsitellä – tuoden ylellisyyttä jokaiseen saunahetkeesi.

Ominaisuudet:

  • Aito Mänty: Valmistettu korkealaatuisesta mäntypuusta, joka on tunnettu raikkaasta ulkonäöstään ja pitkäikäisyydestään.
  • Setin Sisältö: Setissä on kaksi kiukaan luukun kahvaa sekä erillinen kahva tuhka-astialle.
  • Käyttömukavuus: Kahvat eivät kuumene liikaa, mikä tekee niistä erityisen miellyttäviä ja turvallisia koskettaa.
  • Helppo Asennus: Kahvat on erityisesti suunniteltu sopimaan Juup® Original -kiukaaseen, joten asennus on yksinkertaista ja nopeaa.
  • Viimeistely: Männyn luontaiset syykuviot tuovat saunaasi raikkaan ja luonnonläheisen ilmeen.

40,00  sis. alv 24%

Muut varaosat ja lisätuotteet

320,00  sis. alv 24%
Kun sauna ja kiuas ovat sydämesi lähellä, haluat, että ne ovat paitsi esteettisesti miellyttäviä myös turvallisia. Juup -kiukaan alusta on täydellinen ratkaisu.
1930,00 2010,00  sis. alv 24%

Monipuoliset löylyt & kotimaista käsityötä

Mattamustaksi maalattu Juup Original on helppokäyttöinen artesaanikiuas, joka soveltuu 14 m³ ja sitä suurempiin saunoihin. CE-merkitty puukiuas lämpenee nopeasti ja antaa pitkäkestoiset kosteat löylyt, käyttäen vähemmän puuta kuin perinteiset puulämmitteiset kiukaat. Original kiukaassa on vakiona lasinen alaluukku, yläluukku on umpinainen ja valmistettu teräksestä. Käsityönä valmistettuun kiukaaseen tulee myös kuparilaatta, jossa ilmenee kiukaan malli, sarjanumero sekä rakentajan nimi
1770,00 1850,00  sis. alv 24%

Monipuoliset löylyt & kotimaista käsityötä

Ulkovaippa on valmistettu pellistä, joka patinoituu upeasti lähes mattamustaksi muutamassa vuodessa. Käsityönä valmistettuun kiukaaseen tulee myös kuparilaatta, jossa ilmenee kiukaan malli, sarjanumero sekä rakentajan nimi. Original kiukaassa on vakiona lasinen alaluukku, yläluukku on umpinainen ja valmistettu teräksestä. Juup Original on helppokäyttöinen artesaanikiuas, joka soveltuu 14 m³ ja sitä suurempiin saunoihin. CE-merkitty puukiuas lämpenee nopeasti ja antaa pitkäkestoiset kosteat löylyt, käyttäen vähemmän puuta kuin perinteiset puulämmitteiset kiukaat.